Verzekeringen

Waarom een Autoverzekering?
Uw auto is in veilige handen bij uw een. Vele vaste klanten vertrouwen al jaren op onze deskundigheid, van reparatie en onderhoud tot de apk-keuring. Maar wist u dat u uw auto ook kunt verzekeren via een? Met de een Autoverzekering is uw auto uitstekend verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke premie.   
 
De autoverzekering voor uw auto!
Met de een Autoverzekering bent u beter dan ooit verzekerd en dat voor een zeer scherpe prijs. Dat komt omdat wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als een en de kennis van Bovemij Financiële Diensten. Met onze autoverzekering hebt u alles wat uw auto nodig heeft op één adres geregeld. Hebt u ooit schade? Geen zorgen, uw een neemt u het regelwerk uit handen en zorgt voor een vakkundige reparatie.
 
Voordelige autoverzekering met uitstekende service
De een Autoverzekering is een autoverzekering met een zeer voordelige premie en een uitstekende dekking. Zo mag u schade, waaronder ruitschade, altijd laten repareren bij uw vertrouwde een. Er is geen sprake van terugval in no-claimkorting bij beperkt cascoschade en reparaties worden altijd uitgevoerd met onderdelen van A-kwaliteit. Zelfs uw accessoires zijn automatisch meeverzekerd met onze autoverzekering: hiervoor gaan we uit van 10% van de cataloguswaarde van uw auto.
 
Overstappen naar een Autoverzekering
Overstappen naar de een Autoverzekering lastig? Helemaal niet! Als u meer dan één jaar verzekerd bent met uw huidige autoverzekering, dan kan deze verzekering maandelijks beëindigd worden. Met onze handige overstapservice regelen wij dit voor u: dat is echte een service. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel dan 024 366 56 96.
Webdesign en realisatie: Worldwebdesign