Banden

Banden
De juiste banden onder uw auto zorgen ervoor dat u veilig kunt autorijden. Ze vormen niet voor niets het enige contact met de weg! Veiligheid, comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip zijn sleutelwoorden. Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude adviseert u als merkonafhankelijke bandenspecialist graag over de juiste banden voor uw auto.
 
Winterbanden, zomerbanden en opslag in Noord-Scharwoude
Het is veilig en dus verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7’C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. Ook hebt u met winterbanden minder kans op aquaplaning. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Dan regelt Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude dat voor u!
 
Bandenservice, balanceren en uitlijnen
Een goede balans en juiste uitlijning van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en wegligging. Bovendien slijten zowel uw banden als auto minder snel en bespaart u brandstof.  Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis om uw auto goed uit te lijnen. Ons advies is om de uitlijning eens per jaar of om de 20.000 kilometer te controleren.
 
Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude voor uw autobanden!
Fencor Autoservice is niet alleen voordelig en snel: Bij Fencor in Noord-Scharwoude heeft vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze vakmensen hebben verstand van autobanden en adviseren merkonafhankelijk. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Fencor Autoservice ervoor dat u veilig de weg op gaat.
Webdesign en realisatie: Worldwebdesign