APK Keuring

Algemene Periodieke Keuring
Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een apk-keuring bij Fencor Autoservice en u weet direct waar u aan toe bent. Onze Vakgarage in Noord-Scharwoude verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak met Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude.
 
Wat is een apk-keuring?
De apk (algemene periodieke keuring) is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, voldoet aan de milieunormen en op de juiste manier staat geregistreerd. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld door Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude, blijft verstandig.
 
Uw apk-keuring bij Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude
Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat Fencor Autoservice u biedt. Onze Vakgarage in Noord-Scharwoude is RDW-erkend en BOVAG-lid. Fencor Autoservice werkt met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikt over de modernste apparatuur. Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is? Natuurlijk ontvangt u bij Fencor Autoservice altijd een prijsopgave vooraf.
 
Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude: uw apk-specialist!
Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude staat voor een vakkundige en betrouwbare apk-keuring. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Fencor Autoservice in Noord-Scharwoude belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een apk-goedkeuring te verkrijgen!
 
Bent u op zoek naar een specialist voor uw APK keuring in de buurt van Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Koedijk, Oudkarspel, Waarland, Warmenhuizen, Heerhugowaard, Alkmaar of omstreken? Dan bent u bij Fencor Autoservice aan het juiste adres! Plan direct online uw afspraak in of kom bij ons langs.
Webdesign en realisatie: Worldwebdesign